TOKAT NÖBETÇİ NOTERLER

Tokat nöbetçi noterler bazen sadece Cumartesi bazen sadece Pazar bazen de hem Cumartesi hem Pazar günü nöbet hizmeti vermektedirler.Bazı illerimiz ise hafta sonları nöbetçi noter hizmeti vermemektedirler.

Tokat nöbetçi noterlerin hafta sonları (Cumartesi ve Pazar) nöbet hizmetini saat 10.00 ile 16.00 arasında vermektedirler.

03.06.2023

Tokat 1. Noter

Yarahmet Mah. Güngör Kaya Cad. No:7/B Merkez/Tokat

Tel : 0 356 214 13 78
Fax: 0 356 214 13 78

En Doğru ve En Güncel Nöbetçi Noter Bilgileri

Nöbetçi noter uygulaması günlük hayatımıza 06.04.2019 Cumartesi günü girdi. Bu tarihten sonra artık her hafta sonunda Cumartesi ve Pazar günleri saat 10.00 ile 16.00 saatleri arasında bir çok ilimizde ve bazı ilçelerimizde noterler nöbet tutmaya başladı. Böylece noterde işleri olan çalışanlar noter işlerini nöbetçi noter uygulaması ile hafta sonlarında görmeye başladılar. Nöbetçi noterlere ilinizde tokat nöbetçi noter sayfamızdan tokat da bulunan tüm noterlerin adres telefon vb. bilgilerine tokat noterleri sayfamızdan ulaşabilirsiniz.